Syk!!!:-(

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg er syk, jeg var jo hjemme i går også men i dag hoster jeg ekstra mye. Jeg klarte ikke å ligge å slappe av i senga i morges fordi jeg hosta sånn.
 Det som er fint er at jeg slipper å stå på ski på skolen i dag(er ikke så glad i å stå på ski). Men det er en ting som er veldig dumt og det er at vi skal ha engelsk prøve i morgen og jeg har ikke engelskbøkene min og da får jeg ikke øvd meg:-(  Det kommer sikkert til å gå dårlig(vel da har jeg i vært fall en grunn til at det går dårlig). Når jeg får prøven kan jeg sikket si om det gikk bra eller dårlig men det kan hende jeg glemmer det, for som dere kanskje har merka så har jeg ikke skrevet så mye i det siste. Vel det har vært ganske kjedelig å være hjemme for jeg måtte jo gjore lekser å sånn uannsett.
På fredag skal jeg i bursdag da og det blir nok morsomt( hvis jeg blir frisk til i morgen da) og på søndag skal jeg i en bursdag igjen. På lørdag skal jeg på håndball og fotball kamp. Jippi!! Jeg har ventet på å spille en fotballkamp LENGE! Gleder meg:-D Håper vi cinner både håndball og fotballkampen xD

Blogges <33

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ametyst

ametyst

11, Bærum

Jeg heter silje, er 11 år og har fått dilla på å si ametyst.

Kategorier

Arkiv

hits